Poskipalaa ja akun tyhjennystä

Koska DX toimitti niin joutuisasti toisenkin teipinpalan, päätin käydä irrottelemassa toisenkin poskipalan pyörästä. Pyörän luokse päästyäni ihmetytti kovasti, kun varashälyttimen kaukosäädin ei saanut aikaan mitään reaktiota. Syykin selvisi hyvin pian, ilmeisesti häläri oli päättänyt leipoa kiinni ja oli ystävällisesti rallatellut koko joulun ajan niin, että akku oli sitten tyhjentynyt. Varapatterista vielä sen verran riitti puhtia, että pieni tikitys kuitenkin kuului. Päätin irroitella häläristä sitten patterin ja sulakkeen. Pitää pikapuoliin korvata patteri uudella ja latuutella akku.

Poskipala irtosi suhteellisen vaivattomasti, yhdelläkään ruuvillahan se ei ole kiinni vaan kulmasta vetämällä lähtee irti. Kauhukseni katselin tätä poskipalaa, palassa kun on kuperia muotoja. Siinä onkin sitten pähkäiltävää, miten sellaisia muotoja oikein teippaillaan. No, se selviää vain kokeilemalla.

Nyt riittäisikin sitten yhdeksi päiväksi ainakin puuhaa, kun maalattavaakin on. Airbox (ja se toinen boxi) odottavat edelleen mattamustaa kuorrutusta työhuoneen ovensuussa. Pitäisi varmaan koittaa varailla se Werstas lähipäiville.

Tämä nyt onkin sitten varmaan vuoden viimeinen päivitys, joten kaikille lukijoille vaan rauhaisaa uutta vuotta. Enää muutama kuukausi ajokauteen.