Huilutus


Eilen reissussa kaupungille sattui pieni vamma autolle. Ilmeisesti mukulakivet ja kuopat olivat toiselle pakoputkihuilulle tarpeeksi, kun huilu oli päättänyt poistua autoo kokoonpanosta. Havaitsin tämän puutteen vasta sitten kotinurkille palattuani.

Onneksi apu oli lähellä: Motonetistä uusi huilu lähti 5,90e hintaan ja asennettukin se oli jo ennen kuin olin poistunut parkkipaikalta. Tosin kotiin päästyäni tätä saikin sitten kiristellä. Mukavana pikku bonuksena joku sankari on laittanut huilut kiinni kiristimellä, jossa on 11mm kannalla olevat pultit ja toisessa päässä 10mm mutterit. Arvatkaas ihan piruuttaan, löytyykö 11mm kiintoavainta työkalupakistani? No, jakari auttoi auttavasti. Pitää vielä kiristellä tuota tosin lisää ennen kuin lähden tänään liikenteeseen.

Liikenteeseen lähtemisestä puheenollen, tänään olisi sitten jännät paikat, kun lähden sukuloimaan ja aloittelemaan talvilomaani Pirkanmaalle. Luvassa siis sellaiset 160km matkantekoa tänään ja siihen päälle sitten mitä illalla tulee kotikaupungissa pyöritettyä. Pakkohan sitä on uudelle autolle tutut kulmat käydä näyttämässä.