TUNING! (tai siis oikeammin DETALING!)

 


Koska tätä projektia ei todellakaan pidä ottaa liian vakavasti, niin homma onkin hauska lyödä ihan leikiksi. Hintavaksi leikiksi, mutta leikiksi silti.

Tilasin itselleni juuri ennen joulua joululahjan; fyysisesti suurimman paketin, mitä olen koskaan tilannut. Posti toimittikin sitten tällä viikolla Belgiasta tuon 0,96 kuutiometrin paketin, jossa olivat uudet puskurit 'Ludeen. Eivätkä mitkä tahansa puskurit, vaan tämmöiset teini-tuning henkeä hohkaavat lasikuituhirvitykset, joilla maavara alkaa olemaan lähinnä vitsi ja vauhtiesteiden ylittäminen yhtä helvettiä. Puskurit saavat nyt odotella kellarissa rauhassa kevättä ja sitä, että saan maalit tilattua. Maalit on sentään jo 'Luden hieman eksoottisesta väristä huolimatta (se ei ole harmaa, vaan "nordic blue") paikannettu ja tiedossa, mistä niitä hankitaan.

Samassa paketissa piti olla myös muuta, mutta se "muu" oli unohtunut lähetyksestä. No mikä se "muu" sitten oli? No, tota noin niin ":D". Tilasin samalla short ram air intake kitin, eli käytännössä muotoonsa taitellun metalliputken ja sen päähän reippaan kokoisen vapaavirtaussuodattimen, jolla tullaan korvaavaan auton ilmanotto. Sitä on lueskellut netistä vaikka minkämoisia juttuja noista ja niihin liittyvästä tehonlisäyksestä; en usko sellaiseen sanaakaan ja lähinnä nyt haetaan vaan mahdollisimman kovia imuääniä. Sitä varten putki on peltiä ja toivottavasti imuääniä saadaan aikaiseksi. Odottelen pakettia kovin paljon. 

Paketissa oli myös kaupan oheiskrääsää: t-paita sekä mahdollisesti maailman rumin lippalakki. Se on jo niin ruma, että sanoisin sen menevän käyttöön osana autenttista bensalenkkarijonne asustusta, mitä olen tässä auton hankkimisen myötä kehitellyt.