Uuteen kotiin ja posti toimittaa

Heipä hei taas rakkaat lukijat. Pahoittelen heti ensi alkuun, kun en ole ehtinyt päivittelemään viimeisen viikon aikana blogiani. Syynä tähän oli muuttomme, joka nyt on pikkuhiljaa siirtynyt voiton puolelle. Enää olisi jäljellä vanhan asunnon siivoaminen ja avainten palauttaminen huomenissa. Uusi majapaikkamme on nyt Helsingin Roihuvuoressa, josta ostimme asunnon jokin aika sitten.

Muuttokiireiden takia en ole päässyt edes ajamaan pyörällä sen siirtämistä vanhalta asunnolta uuden asunnon pihaan lukuunottamatta. Muutenkin kaksipyöräisten kanssa puuhastelu on rajoittunut viime päivinä lähinnä polkupyörän korjailuun varkaiden vietyä vanhasta kunnon jopostani satulan, tarakan ja ohjaustangon. Olivatpahan vielä kaiken kukkuraksi tyhjentäneet kumitkin. Nyt on kuitenkin fillari fiksailtu ajokuntoon ja puolisoni pääseekin lähiaikoina suorittamaan työmatkansa sillä minun ratsastaessa punaisella Viragolla toimistolle.

Postin osoitteenmuuttopalvelu toimitti tänään kirjekuorellisen postia, ja seasta löytyi myös DealExtremen paketti, josta löytyivät jo jokin aika sitten uusia vilkkuja varten tilaamani led-polttimot. Vielä pitäisi keksiä aikaakin vilkkujen sovittamiseksi pyörään. No, kaippa nämä muuttokiireetkin joskus loppuvat.