Siirtosarja

Jalkatappien siirtosarja eli forward control kit. Semmoinen nyt tuli ostettua. Bongasin joku aika sitten myynti-imoituksen YCCF:in foorumilla ja mietittyäni jonkin aikaa päätin tarttua edulliseen hintaan kaupiteltuun sarjaan. Tänään posti sarjan sitten toimittikin sarjan minulle ja enhän minä malttanut sitten odotella parempaa aikaa sen kiinniruuvaamiseen vaan pakkohan sitä oli heti päästä ruuvaamaan paikoilleen.

Tarve uusille jalkatapeille on muutenkin ollut jonkinasteinen, Bilteman tarviketapit kun eivät oikein istuneet 100% täydellisesti, vaikka hyvän oloiset tapit olivatkin. Samalla tässä sain myös siis laadukkaan oloiset ja ennenkaikkea taittuvat jalkatapit.

Asentaminen oli suhteellisen suoraviivaista, vaikka mukana tulleet ohjeet olivatkin luokkaa "konepiirrustus kyseisestä osasta". Noin tunnin räpeltämisen jälkeen sarja olinkin paikallaan ja pitihän sitä päästä testaamaan oikein tien päälle. Juurikin sopivalla etäisyydellä tuntuvat nyt olevan tapit ja ajoasentoa sai hieman enemmän takapainotteiseksi. Vielä pitää hankkia vähän korkeampi ohjaustanko, ja ajoasento alkaa olla kohdallaan.

Lisää kuvia siirtosarjasta löytyy pyörän galleriasta.