Teinituning överit!

No niin, lähteehän se homma näpistä! Moni lukija on varmaan odotellutkin, että koska sitä teinituning-henkistä kamaa alkaa ilmestymään pyörän ilmeeseen. Ja tässähän sitä: joku aika sitten tilasin tuolta Kiinasta DX.comista granaatinmuotoiset venttiilihatut. Sarja oli tarkoitettu autoon ja niitä 4 kappaletta irtosikin n. 2,5 euron hintaluokassa. Vielä ei ole kranaatit kiinni kuitenkaan päätyneet, vaikka jokun aikaa ovat tuossa keittiön pöydällä pyörineetkin. Syy tähän löytyy aivan hintaansa vastaavasta laadusta: kranaattien kahvaosat eivät ole käytännössä mitenkään kiinni itse granaatissa ja tarvitsee näyttää hieman liimaa ennen kuin ne paikalleen voi laittaa.

Hieman yllätti kyseisten koristeiden koko. Odotin sellaista lähes normaalin hatun kokoista, ehkä noin 1,5-2cm korkeaa mötikkää, mutta nämähän ovat reilun kokoisia. No, ainakin näkyvät. Saapi vaan nähdä, kiehtooko ko. koriste myös ohikulkijoita niin paljon, että lähtee mukaan. Onneksi näitä on varapari ja uusienkaan tilaaminen ei maksa käytännössä yhtään mitään.

Kyseinen tuote löytyy dx.comista tuolta --> http://dx.com/p/universal-cool-grenade-shaped-car-tire-valve-caps-silver-4-piece-pack-73864 . Saatavilla myös muita värejä.