Vähän toisenlainen liivi

Icon on tunnettu varustemerkki varsinkin katupyöräkuskien keskuudessa. Elän ainakin vahvasti siinä uskossa, että ko. valmistajan varusteet ovat laadukkaita ja turvallisiakin, ainkin hintalappu vihjailee sellaisesta. Yllättävää kyllä, Iconilta löytyi myös itselleni jotain todella mielenkiintoista.

Olen tässä vähän harkinnut jonkin selkäpanssarin hankkimista. Liivi päällä ajellessa kun turvavarusteet kesäkaudella tahtoo jäädä hanskojen ja kypärän tasolle. Selaillessani läpi saksalaista Fc-moto.de verkkokauppaa tuliki vastaan varsin mielenkiitoinen tuote Iconillta: nahkaliivi selkäpanssarilla.

Kyseessä on Icon Regulator sarjan liivi (siitä tarkemmin Stripped malli, josta on karsittu kookkaat Iconin logot pois). Modernimpaa muotoilua edustava liivi on varustettu CE-hyväksytyllä selkäpanssarilla ja on aivan törkeän nätin näköinen. Saatavilla tuon Stripped version lisäksi on myös normaali Iconin logoilla varustettu versio (sekä mustilla että punaisilla logoilla varustettu versio on saatavilla) sekä ainakin maastokuvioinen, nylon päällysteinen versio (jota en kuitenkaan Iconin sivuilta löytänyt, mutta Fc-moton sivuilta se löytyy tästä.