Poskipala paikallaan

Tässä vielä kuva siitä, miltä se poskipala nyt näyttää paikalleen laitettuna. Ihan hyvän näköinenhän se näin äkkivilkausulta on, vaikkakin amatööriteippaamisen virheet näkyvätkin sitten läheltä tarkasteltuna. Kuitenkin tämän kuvan perusteella voin todeta, että suunta oli oikea, toisenkin puolen pala saa samanlaisen pinnoitteen. Tilasin itseasiassa jo lisää tuota teippiä, tosin edelliselläkin kerralla toimitusta sai odotella sen kaksi kuukautta, joten ihan heti ei pääse teippaushommiin uudestaan.

Kun näitä pienempiä paloja tässä nyt tulee kokeeksi teippailtua, niin katsotaan sitten jossain vaiheessa, josko sitä uskaltaisi lähteä kokeilemaan vaikkapa lokareiden ja tankinkin teippaamista, joskin tekstuuri tuskin ainakaan tankin osalta tulee olemaan tuollainen hiilikuitupintainen. Tällä hetkellä suunnitelmat toki kohdistuvat kokomustaan väritykseen, mutta tunnetusti mieleni on ollut näissä jutuissa kovin ailahteleva. Pitäneekin katsoa, millaisia vaihtoehtoja tuon teippauksen osalta olisi saatavissa, DX:stä saisi ainakin mattamustaa kalvoa, jossa on ilmeisestikkin seassa jotain hopeaglitteriä. Sen koristelu vielä sitten plastidipin kirkkaalla lakalla mahdollistaisi vaikkapa liekkien maalaamisen tankkiin pelkkänä tekstuurierona.

Tässä seuraavaa teipinpalaa odotellessa aion maalata nuo krominvärisenä kiiltävät airboxit mattamustaksi kotona odottelevalla plastidipillä. Mietin jossain vaiheessa myös niiden teippaamista hiilikuitujäljiltelmällä, mutta se idea on vähän jäänyt jo ihan siitä syystä, että liiallinen hiilikuitujäljitelmän käyttö on mielestäni vähän mautonta. Pienissä yksityiskohdissa, kuten nämä poskipalat, se toimii hyvin, mutta suuremmassa skaalassa ei varsinkaan custom-pyörässä oikein tahdo olla oikea valinta. Ehkä jos sitä tekisi jotain modernia cafe raceria, niin sitten...

Tarvitsisin kyllä näitä projekteja varten oikeasti jonkin tallipaikan, sellaista vaan ei ole tiedossa itselläni. Tällä hetkellä osan projekteista pystyy toki toteuttamaan taloyhtiömme Werstalla, joka onkin suhteellisen hyvin varusteltu. Pitää muutenkin selvittää, onko Werstalla paineilmakompressoria, sen olemassaolon myötä voisi harkita vaikkapa maaliruiskunkin ostamista.