Posti toimittaa

Kyllä se posti kulkee mannerten välilläkin suhteellisen jouheasti näemmä. Tänään postiluukusta oli mätkähtänyt jenkeistä tilaamani heijastinselkäkuva, joka olikin tarkoitus kiinnittää ajoliivin selkään. Tarkoituksenahan olisi pääosin lisätä hieman näkyvyyttä varsinkin keväällä ja syksyllä, mutta onhan tuo muutenkin kovin päheän näköinen.

Empä malttanut odotella, että tulisi jotain muuta asiaa Itikseen, vaan lähes välittömästi lähdimmekin uudelleen liikenteeseen kotiinsaapumisen jälkeen. Painelimme suutarille toimittamaan liiviä ja selkäkuvaa, jonka suutari lupasikin kiinnittää seuraavan parin tunnin aikana 12 euron korvausta vastaan. Tokihan olisin voinut koittaa itsekkin ommella tuota liivin selkään, mutta ammattilainen saa aikaseksi paljon parempaa jälkeä ja korvauskin siitä vaivasta on hyvin kohtuullinen.

Tältä se nyt sitten näyttää. Kuva otettu varsin hämärässä eteisessä salaman kanssa, jotta heijastinefekti tulisi hyvin esiin. Taustalla oleva ovi on siis normaali puolihimmeä valkoinen, joten kuten näkyy, heijastin valaisee varsin näyttävästi.