MP13 messut, päivä 3

Lauantaina en jaksanut messuille raahautua, olsinhan menossa sinne joka tapauksessa sunnuntaina. Kotona vietetyn päivän päätteeksi lauantaina oli kuitenkin vuorossa vielä YCCF:n illanvietto Ravintola Mustassa Härässä Vallilassa. Illanvietto sujuikin omalta osaltani jutustellen ja kaljaa litkien aina tuonne puoliin öihin asti. Paljon tuli uusia tuttuja tapaamisen myötä, joita toivonkin näkeväni ensi kesänä erilaisissa tapaamisissa.

Sunnuntaina sitten saavuin messuille jo vähän ennen messujen aukeamista. On vähintäänkin omituista marssia ihmisistä tyhjään messukeskukseen. Tämän hypnoottisen tunnelman saattamana aloinkin jo kiertelemään kojuja ja moottoripyöränäyttelyä ennen suurempaa ruuhkaa. En ottanut kameraa mukaan jostain oudosta päähän pistoksesta johtuen ja niinpä kuvaaminen rajoittui lähinnä puhelimen kameraan. Yllätyksekseni näyttelypyöriä oli tullut lisää perjantain jälkeen ja niitä ihastellessa menikin useampikin tovi.

Ostoksiakin tuli tehtyä. Vähän tosin pienimuotoisempaa oli ostaminen tällä kertaa, kun vertaa perjantaihin, mutta jotain sentään tuli ostettua. Mukaan kun tarttui yksi t-paita sekä neopreenimaski kesän ajeluja varten. Koko viime kesän käytin huivia naamani suojana ja hyvin nopeasti tuli selväksi, että maski olisi hyvä idea. Mukaan lähtenyttä maskia koristaa ehkä aavistuksen verran korni kokoelma maltan ristejä, mutta onneksi se on sentään käännettävää mallia ja toinen puoli on kokomusta mikäli nuo ristikuviot alkavat liikaa ahdistamaan.

Sunnuntaipäivä messuilla päättyi omaan vuorooni YCCF:n osastolla, jonka tosin jätin hieman kesken jouduttuani poistumaan puolisoani katsomaan sairaalaan. Hän kun oli loukkaantunut harrastustensa parissa ja odotteli leikkaukseen pääsyä Töölön sairaalassa.

Tämän vuoden messuista jäi käteen paljonkin hyvää. Paljon ideoita omiin projekteihin ja hyviä kauppojakin tuli tehtyä. Sekä tietysti tutustuttua isoon joukkoon YCCF:n jäseniä.