keskiviikko 22. toukokuuta 2013

...ja nyt se sissybar on myös paikallaanNo olihan se pakko mennä tuonne sateeseen ruuvaamaan sissybar heti kiinni. Sellainen minä olen: en malta odottaa niin ikinä yhtään enempää, kun on aivan pakko. Onneksi sentään sade laantui askartelun ajaksi lähinnä tihkusateeksi enkä kastunut sen pahemmin.

Helppo hommahan tuon kiinnilaittaminen on. Vanha matkustajan "kahva" lähti irti kahta lokaria paikallaan pitävää pulttia löysäämällä ja sen jälkeen otin ne yksi kerrallaan irti ja laitoin sissyn kiinnitysraudat paikoilleen. Tämän jälkeen sissybar rautoihin kiinni ja kiinnitysrautojen kiristys sekä sissybarin kiinnityspulttien kiristys. Ja siinähän se oli. Aikaa meni varmaan 10 minuuttia ja lopputulos hivelee silmiä.

Ihan korkeimmaksi kohdaksi tämän ylikorkean sissybarin huippu ei yllä, mutta ei se kauaksi jää. Peilien yläreuna on alle 5 cm korkeammalla. Näin korkeita sissybareja en ole nähnyt oikein näyttelyjen ulkopuolella missään sitten 80-luvun, eivät taida olla oikein muodissa nykyrakentamisessa. Ja se onkin yksi syy siihen, miksi tällainen tuli omaan pyörääni: ei tule ihan heti vastaan taas samanlaista. Toinen syy on tietenkin matkustajan mukavuus ja "turvallisuus", taaksepäin kun on tuon läpi vaikea pudota.

Tärkein syy tämän asentamiselle oli kuitenkin käytännöllisyys. Reppu selässä on ikävä ajella, varsinkin jos kamaa on vähänkin enemmän. Käyn usein salilla aamulla ennen töihin menoa ja se tarkoitaa salivermeiden raahaamista töihin ja takaisin joka päivä. Olisi paljon mukavampaa, kun repun saisi johonkin kiinni, ettei sitä tarvitsisi selässä roikottaa. En kuitenkaan halunnut mitään tarakkaa ihan pelkästään esteettisistä syistä, joista johtuen myös taka- ja sivulaukut ovat saaneet pyörästä lähteä. Nyt voin köyttää repun sissybariin kiinni repun omien remmejen ja/tai kuormaverkon avulla. Se, kuinka paljon köyttämistä reppu todellisuudessa vaatii, selviää varmaan perjantaina.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Search

Sisällön tarjoaa Blogger.
#1300 #auto #cruisailu #kaupat #koeajo #kupla #kupla #1300 #auto #volkswagen #kaupat #koeajo #kustomointi #laturi #polttoaine #volkswagen 1300 270 3D-tulostus 801 Ace Cafe ajokertomukset ajolasit ajovarusteet amazon anime auto autokoulu Bashan beetle Bell bensaletkut bensapumppu biltema blogit Bobster Bolt Bonneville bug Bullit Dinli DMX dokumentti elokuva esittely exodus flekti H-D hanskat Harley-Davidson harrastetoiminta HD hiilet hionta honda huilu huippunopeus huolto huppu Icon igniter ilmansuodin ilmaus Indian instagram irroitus iskunvaimentimet jarrut jumissa jäähdytin Jäähdytys kaasari kaasuvaijeri kahvalämmitin kahvat kaikki hajoaa kannentiiviste kansipahvi katsastus kaupat kerrospukeutuminen ketjut kiinnitys kirjat kirjoittajat kokoontumisajot koneteräsharja korjaus ktm kuljetus kupla kuplavisiiri kustomointi kuvat kypärä kypärät kytkin Laakeri laki lataus laturi Lauge Jensen laukut liikenne liikennevirasto lisävalot lisävarusteet Lontoo maalaamo maalaus matka matkakertomukset mattamusta messut moottoripyörät motonet musta Mönkijä nopeus oheistuotteet ohjaustanko ohjelmat onnettomuus paketti pakkaaminen pakoputki pakosarja perän jäykistäminen pesu photoshop pirkkala plus katsastus pohjamaali poliisi polttoaineensyöttö posti prototyypit puhelin puhelinteline pulverimaalaus raidetangon pää raidetanko rattaat rekisterikilpi rengasventtiili renkaat reppu retro saappaat sadekeli satula scifi sissybar sivustot sr400 srv250 Street Street 500 Street 759 strut sukat suprine suutin sytytystulppa sähkö sähkömoottoripyörä takaratas talvi talvivarusteet tankorukkaset tapahtumat tarvikkeet. tavarateline tee-se-itse tehoputki teippaus tekniikka tiedotus Toukoajot Triumph turvallisuus työkalut ultraäänipesuri uutiset vaatteet Vaihto vakuutukset valot vanne vanteet varaosat varusteet varustelu venttiilihattu verkkokaupat vian etsintä videot vilkut Virago visiiri volkswagen vultus vw xs650 xv250 xv950 Yamaha yccf ylikuumentuminen änkkäri äänenvaimennin öljyproppu öljyvaihto

Kirjoittaja

Blogiarkisto

Copyright Pärinää 2012