Sissybar on saapunut

No sehän tuli äkkiä. Vaikka vähän säätämiseksi DHL:n tullauksen kanssa menikin, viikko tilaamisesta on mielestäni varsin inhimillinen toimitusaika. Hintaakaan ei pahasti kertynyt sissybarille edes tullienkaan kanssa, vaan pysyttiin alle sadan euron (tarkka hinta toimituskuluineen ja tulleineen oli 99,95 €).

Siinä se nyt on, juuri paketista kaivettuna. Ensivilkaisulla se näyttää juuri sellaiselta kuin pitäisikin. Korkeutta on reilusti, yli puoli metriä. Laatu näyttää olevan suhteellisen perusluontoista: ei mitenkään erikoista, mutta varsin tukevan näköistä. Mukana tulivat kaikki asennukseen tarvittavat pultit sekä asennusraudat. Selkänojan takaosa on tasaisen tyhjä ja siitä syystä se huutaakin kovaan ääneen joko jotain irvailevaa tarraa tai vaikkapa pellistä tehtyä "xl8r" tms. logoa. No, saa nähdä. Pitänee askarrella jotain pätevää, selkänojaan on toki helppo päästä käsiksi, se kun lähtee irti ristipääruuveilla.

Ulkona sataa vettä, mutta taidan silti uhmata tänään säätä ja mennä asentamaan sissyä paikalleen kotipihaan. Pitäähän se saada heti kiinni, jotta saa vähän kuvaa siitä, miltä se oikein näyttää.