YCCF viikkotapaamisessa ensimmäistä kertaa

Noin, sillä lailla meni neitsyys tässäkin asiassa. Kävimpäs eilen Tuusulan Vanhalla Unkalla YCCF Etelä-Suomen viikkotapaamisessa. Matkaahan tuonne kertyy kotoa reilu 30 km suuntaansa.

Sinne mennessä valitsin reitiksi ruuhkaa välttääkseni pääväyliä välttelevän reittivaihtoehdon Google Mapsista. Mapsia sain käytettyä hyvin uuden puhelintelineeni avustamana, jonka kanssa havaitsin positiivisen ominaisuuden: käyttäessä toista puhelintani (Samsung Galaxy S3 Mini) mahtuu puhelinkoteloon sisälle myös laturin piuha. Ei sillä, että vesitiiviyden kannalta tästä mitään hyötyä olisi, kiinalainen laturi kun polttaisi itsensä todennäköisesti vesisateessa noin 10:ssä minuutissa. Mutta mukava huomata että johto mahtuu sisälle koteloon.

"Ruuhkaton" reittivalinta meni siinä mielessä vähän pieleen, että kahteen kertaan ajelin "hitaan kulkuneuvon" (ensin jonkun traktorin ja sitten kaivinkoneen) perässä yhteensä varmaan toistakymmentä kilometriä. Musiikki raikasi kuulokkeissa, joten tämä ei kuitenkaan suuremmin haitannut vaan nautin komeasta kelistä ja hyvästä fiilisksestä.

Paikalle päästyäni porukkaa olikin mukavasti paikalla, ehkä siinä noin toistakymmentä pyörää ja kuljettajaa. Päädyin vanhemman kerholaisen kanssa samaan pöytään istumaan ja lyhyen keskustelun jälkeen huomasimmekin hämmentävän asian: asumme samassa kaupunginosassa ja kyseisellä herrasmiehellä on pyörä ihan meidän nurkillamme.

Parin kupillisen kahvia, paninin ja kermamunkin jälkeen olikin aika lähteä kotia kohden saunomaan. Tällä kertaa sitten päätikin painaa vähän nopeampaa reittiä kotiin ja reittivalinta osui Motörheadin Hellriserin saattelemana Tuusulanväylän kautta Kehä III:lle ja siitä Itäväylää kotiin.

Olipas mukava tavata muitakin kerholaisia. Pikkuhiljaa alkaa tulla naamatkin tutuksi jonkin verran. Hyvää porukkaa!