Jotain jäi vielä talven listasta

Jotain vielä jäi mainitsematta talven suunnitelmista:

5) jarruletku. Jos nyt vihdosta viimein saisi sen pidemmän jarruletkunkin hankittua, niin saisi etupäätä vähän siistimmäksi ja tankoa tiltattua ihan inasen taakse.

6) Ilmanputsari. Vanha alkaa olla aika raato ja samallahan sitä voisi hankkiutua eroon noista Viragoille tyypillisistä sivupodeista ja saada siten pyörää näyttämään vähän enemmän laitetulta. Sopivan näköinen ilmanputsari tulikin jo vastaan Mosquito Bikerissä, pitänee talven aikana tilata sellainenkin.

Lisäksi vielä suunnittelemattomana ajankohtana olisi tarkoitus hankkia uudet takajalkatapit ja mahdollisesti uusi putkisto. Jälkimmäistä olen harkinnut ostaa custompart4less.com:ista, missä Highway Hawkin putkisto on hyvin kohtuullisella hinnalla (n. 250 €).

Keskustelin myös tuttavani kanssa mahdollisesta satulan teetättämisestä. Tuttava kun on verhoilija. Vähän jo sainkin kommenttia idean toteutuskelpoisuudesta. Koska puolisoni suostuu edelleen istumaan välillä pyörän kyytiin, ajatuksena olisikin teetättää paremman näköinen kaksipaikkainen satula. Olen miettinyt tuollaista gunfighter-tyyppistä satulaa, mutta niitä kun ei tahdo pikkuviragoon löytyä mistään, niin täytynee sellainen siis teetättää. Tokihan gunfighter-satulan tekemisen kanssa tulee vähän mutkia matkaan, satulalle kun täytyy mm. tehdä kokonaan uusi runko alkuperäisen ollessa kaksiosainen. Tässä hieman esimerkkiä siitä, millaista tarkoitan:


Paljon (lue: enemmän kuin tarpeeksi) on siis suunnitelmia talven ajalle. Olen aivan varma, ettei ihan kaikki kuitenkaan (taaskaan) tule toteutumaan tämän talven aikana, mutta hyvähän se on olla suunnitelmia takataskussa, ettei pääse mielenkiinto hiipumaan.