Takaiskareita

Olen jo pitkään haaveillut perän madaltamisesta Viragosta ja nyt kun sopivasti oli rahaa käyttää tähänkin, päätinkin tilata Honda Rebel CMX 250:n takaiskarit pyörään. Kyseessähän on varsin yleinen modi, jolla saadaan noin kaksi tuumaa pois koko iskarin pituudesta ja tuuman verran pois iskarin travelista. Perän pitäisi siis laskea tällä keinolla huomattavasti. CMX:n iskarit ovat huomattavasti jäykemmät, joten myös lisää vakautta perään saadaan sitä kautta.

Vähän epäilytti, että mahtaako pyörällä pystyä ajamaan kaksi päällä, mutta pikainen googlettelu kertoi, että siitä ei pitäisi tulla vielä noilla iskareilla ongelma. Jos asiasta nyt tulee kuitenkin ongelma, niin ainahan sitä voi sitten hätistää emäntää hankkimaan oman pyöränsä, heh heh.

Löysin tällaisen kuvan netistä, jossa on xv250:een vaihdettu CMX:n iskarit:

Muutenkin setup näyttää tuossa pyörässä aika lailla perän osalta siltä, miltä toivon talven jälkeen pyöräni näyttävän (joskin toivon, että saan lokarin pätkäisyn tehtyä ihan vaan hieman siistimmin).

Nähtäväksi sitten jää, miten mahdollista noiden iskareiden myötä on vaihtaa pykälää suurempaan takarenkaaseen, mikä on todennäköisesti edessä ensi kesän jälkeen, kun renkaat alkavat olla loppu.