Talven laitot ovat alkaneet!

Ja niinhän se talvikausi sieltä tulee. Ja talvellahan sitä sitten laitetaan pyörää, eiks niin? Ensimmäiset palikat ovat nyt tilattu talven laittoa varten, eBaystä kun löytyi tänään aamulla varsin hauskat kytkin ja jarrukahvat. Pienillä pääkalloilla koristellut kahvat olivat myös todella inhimillisen hintaiset, hintaa kun Hong Kongista tilattuna tuli 9,31 € eikä postituskuluja tullut niin sitten penniäkään. Ja ovathan nuo ihan äärimmäisen hienot:

Muutakin kivaa löytyi eBaystä, joskin ihan vielä en lähtenyt tätä "muuta kivaa" tilaamaan. Nimittäin löytyihän sitä vihdosta viimein se hakusanakombo, millä löytyi niitä satulalaukkuja, mitä olen hakenut. Hakusanayhdistelmä "right solo saddle bag" tuottikin haussa jonkin verran hittejä LaRosan näyttäviin, yksipuoleisiin laukkuihin, joista ehkä parhaiten omaa silmää miellyttävä sportsterille suunniteltu, kulutettua mustaa nahkaa oleva yksipuolinen laukku.

LaRosan sivuilla tuolla oli hintaa 159,99 dollaria, mutta eBay kauppias chopperztuff myy laukkua 149,99 dollarin hintaan (tämän päiväisellä kurssilla tuo maksaa 111,31 euroa ja postareita sitten mätkäistään päälle 31,54 euroa). Ihan hirvittävän kova hinta tuo ei ole mielestäni noi tyylikkäästä laukusta, vai mitä olette mieltä?

Linkki tuotteeseen eBayssä.