keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lisää retroa päähän

Eräs kuva Pinterestissä
Ja nyt viimeistään varmasti jokainen lukija myös ymmärtää, että tuo retrovillitys on iskenyt myös minuun. Oikeastaan se ei varsinaisesti ole "iskenyt" vaan salakavalasti vaivihkaa jostain takavasemmalta korvasta ryöminyt sisään. Paskiainen.

Ihastuin joku aika sitten hyvin retroihin kuplavisiireihin erään kuvan Pinterestissä myötä ja sittemmin on tullut niitä ihasteltua ja ihmeteltyä netissä enemmänkin. Vähän suoraan sanottuna harmittaa, kun päädyin viime talvena ostamaan tuon nykyisen avokypärän (joka on tosin tietysti komein avokypärä ikinä), jossa ie neppareita ole visiirille. Toisena vakavasti harkittuna vaihtoehtona kun silloin MP13-messuilla oli tämä nyt esittelemäni kypärä: Biltwell Bonanza. Ja kun puhutaan tästä Bonanza-kypärästä, ei oi ohittaa myös sen umpikypäräsisarta.

Biltwell tunnetaan ehkä paremmin moottoripyörien kustomointiosien valmistajana, kyseisen valmistajan listalta löytyy mm. satuloita, risereitä, ohjaustankoja, kahvoja, jne. Biltwell on tuonut kuitenkin jo jonkin aikaa sitten markkinoille myös kaksi kypärämallia: Gringo nimeä kantavan umpikypärän sekä avokypärän, joka kantaa siis nimeä Bonanza. Molemmat potat ovat hyvin retrohenkisiä ja yksinkertaisia, kummassakin kypärässä kun ainoana lisukkeena on nepparit visiirin kiinnittämistä varten. Ei siis liikkuvia osia, joita voisi rikkoa. Ei kovin nykyaikaista, mutta hei: ei se olisi retroa, jos tyylin takia ei olisi jouduttu tekemään vähän kompromisseja käytettävyydessä.

Valinnanvaraa näissä kahdessa kypärässä löytyy värien osalta, Gringoa kun saa 5:ssä (mattana musta ja titaani, kiiltävänä musta, oranssi ja vintage valkoinen) ja Bonanzaa jopa 8:ssa (mattana musta, viininpunainen ja titaani, kiiltävänä musta ja vintage valkoinen sekä flakena vihreä, punainen ja rootbeer) värissä. Molemmat kypärät ovat DOT-hyväksyttyjä. Lisävarusteena kumpaankin kypärään saa kuplavisiirin suoraan Biltwelliltä, värivaihtoja visiirille löytyy runsaasti kirkkaasta aina keltaiseen ja peilivisiiriinkin asti.

Tarkempaa tietoa ja koko värivalikoimat on saatavilla Biltwellin sivuilta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Search

Sisällön tarjoaa Blogger.
#1300 #auto #cruisailu #kaupat #koeajo #kupla #kupla #1300 #auto #volkswagen #kaupat #koeajo #kustomointi #laturi #polttoaine #volkswagen 1300 270 3D-tulostus 801 Ace Cafe ajokertomukset ajolasit ajovarusteet amazon anime auto autokoulu Bashan beetle Bell bensaletkut bensapumppu biltema blogit Bobster Bolt Bonneville bug Bullit Dinli DMX dokumentti elokuva esittely exodus flekti H-D hanskat Harley-Davidson harrastetoiminta HD hiilet hionta honda huilu huippunopeus huolto huppu Icon igniter ilmansuodin ilmaus Indian instagram irroitus iskunvaimentimet jarrut jumissa jäähdytin Jäähdytys kaasari kaasuvaijeri kahvalämmitin kahvat kaikki hajoaa kannentiiviste kansipahvi katsastus kaupat kerrospukeutuminen ketjut kiinnitys kirjat kirjoittajat kokoontumisajot koneteräsharja korjaus ktm kuljetus kupla kuplavisiiri kustomointi kuvat kypärä kypärät kytkin Laakeri laki lataus laturi Lauge Jensen laukut liikenne liikennevirasto lisävalot lisävarusteet Lontoo maalaamo maalaus matka matkakertomukset mattamusta messut moottoripyörät motonet musta Mönkijä nopeus oheistuotteet ohjaustanko ohjelmat onnettomuus paketti pakkaaminen pakoputki pakosarja perän jäykistäminen pesu photoshop pirkkala plus katsastus pohjamaali poliisi polttoaineensyöttö posti prototyypit puhelin puhelinteline pulverimaalaus raidetangon pää raidetanko rattaat rekisterikilpi rengasventtiili renkaat reppu retro saappaat sadekeli satula scifi sissybar sivustot sr400 srv250 Street Street 500 Street 759 strut sukat suprine suutin sytytystulppa sähkö sähkömoottoripyörä takaratas talvi talvivarusteet tankorukkaset tapahtumat tarvikkeet. tavarateline tee-se-itse tehoputki teippaus tekniikka tiedotus Toukoajot Triumph turvallisuus työkalut ultraäänipesuri uutiset vaatteet Vaihto vakuutukset valot vanne vanteet varaosat varusteet varustelu venttiilihattu verkkokaupat vian etsintä videot vilkut Virago visiiri volkswagen vultus vw xs650 xv250 xv950 Yamaha yccf ylikuumentuminen änkkäri äänenvaimennin öljyproppu öljyvaihto

Kirjoittaja

Blogiarkisto

Copyright Pärinää 2012