Vanteiden maalaus - Osa II

Normaalisti kello 13.30 aloitettiin hommat! Sain paikalliselta autohuoltoliikkeeltä parit neuvot ( kiitos Autocenter :in huoltomiehet) joiden avustuksella lähdettiin matkaan. Lähtökohtaisesti vanne ei liikahtanutkaan sijoiltansa mihinkään edes pienen moskan avustuksella. Hommassa meni yhteensä 5 tuntia ennen kuin vanne/tapit antoi periksi. Alla kuvio mitä jauhettiin edestakaisin ja ympäri ja uudestaan.

1. Mutterit hieman auki varovaista ajoa
2. Kumivasaraa
3. Rynkytystä
4. Metallisilpun poistamista
5. Mutterit poissa varovaista ajoa
6. Kumivasaraa + Rynkytystä
7. Mutterit hieman auki jumalatonta heilumista tangon kanssa vauhdilla
8. Kumivasaraa + Rynkytystä
9. Mutterit poissa runttausta
10. Rynkytystä
11. Mene kohtaan 1 ja aloita uudestaan

Lopulta se sitten antoi periksi. Kolme neljästä ei vaatinut kauheasti vaivaa kun lähtivät jo liikkeelle, mutta yksi oli perkuleen tiukassa. Sitä sitten veivattiinkin useampaan otteeseen auki. Ilmeisesti meikäläinen on kammennut jatkovarrellisen rengasavaimen kanssa mutterit liian lujalle jonka seurauksena mutteri on painanut kiinavalumiinin lyttyyn tiiviiksi paketiksi tapin ympärille.



Muistiinpanovihkoon laitettu renkaiden kireyden kohdalle huutomerkein varustettuna: Kiristä renkaat varovasti. Nyt kun päiväsaikaan näki pärrän maalatuilla vanteilla niin tuli siitä kyllä päheän näköinen. Samalla tuli poistettua "neitisuojat" jotka ovat estäneet kuran lentämistä. Kuva valmiista setupista tulee lähipäivinä.