Auton hitsausta ja koristelua

 Hei taas. Tovi on tässä vierähtänyt edellisestä postauksesta. Elämässä on ollut melkoisen paljon kaikkea muuta (niistä lisää tuonnempana/seuraavassa postauksessa) eikä oikein blogin kirjoittaminen ole ollut etusijalla. Nyt kuitenkin homma on taas ajankohtaista, joten päivitellään hieman.

Auto hitsattiin katsastuskuntoon jo siis tosiaan toukokuussa. Hieman pommin oloinen yllätyshän sieltä löytyi: pohjasta poistettiin melkoisen kokoisia paloja ruostetta. Paavo ahkeroi koko päivän, sellaiset 9,5 tuntia, putkeen autoa hitsaten, mutta lopputuloksena oli katsarille kelpaava Honda. Samalla korjailtiin myös huomautukset saaneet pallonivelet. 


Koska helmalistat irroiteltiin, päätin samalla antaa autolle hieman niiden osalta uutta, tilapäistä ilmettä. Törmäsin netissä melkoisen mielenkiintoiseen teippiin; siis sellaiseen kuvioituun jesariin; enkä voinut ohittaa sitä. Se oli vaan melkoisen hienoa ja antsaitsi päästä autoon paraatipaikalle. Ja siinä sitä nyt on: kirjaimellisesti yliteipatut helmalistat ovat nyt täynnä yksisarvisia vaaleanpunaisella pohjalla.