Iltainen ajelu


Kyllä huomaa hyvin, että kauhea hinku on nyt moottoripyöräilyyn. Saatunani päivän ohjelmat hoidettua ja saunottua, päädyin vielä sovittelemaan ajovaatteita kaapista. Hieman hämmästyksekseni varmaan 15 vuotta vanha Sweepin ajotakki meni päälle jopa toppavuoren kanssa ja vielä enemmän hämmästytti tuo viime talvena Leatherheavenista ostamani nahkaliivi, joka meni takin päällä ihan vaivatta kiinni. Mua muualla sosiaalisessa mediassa seuraavat varmasti tietävätkin, että mulla on ollut tässä meneillään pienimuotoinen elintaparemppa ja siten tosiaan nuo vaatteet mahtuvat kaapista kumman hyvin päälle.

Tämmöinen vaatteiden sovitteluhan on kyl melkoisen kalteva pinta ja kaikkihan tietää, mitä siitä seuraa. Viiden minuutin päästä sitä oltiinkin jo tallissa pyörää käynnistelemässä. Hieman kyllä huoletti asfaltilla oleva vesi; pyörässä kun ei edelleenkään ole niitä lokareita. Katsoin kuitenkin kartasta, että sadealue oli mennyt ohi tästä Urjalsta pääosin itäpuolelta, joten suuntasin länteen.

Etupyörästä suoraan naamalle tuleva vesisuihku on kyllä, no, virkistävä, mut rajansa kaikella. Aika pian se asfaltti alkoi olla kuitenkin kuivaa ja matka jatkui vähän vähemmän kosteissa merkeissä. Mitään ihmeellistä ei tapahtunut, jos muutamaa nähtyä peuraa ei oteta lukuun, ja kilometrejä kertyi mittariin pikaisella sieluntuuletuksella noin viitisenkymmentä.

Kotona putsailin suurimmat kurat vaatteista, pesin ajolasit ja puhdistin kypärän. Mun pitää kyl asentaa ne lokarit mahdollisimman pian.

Täs muutama kuva tosta lenkiltä ihan vaan fiilismielessä.