Uusia ajokamppeita

Kävin ihan muissa asioissa Vammalassa ja samalla reissulla tuli käytyä myös kirpparilla. Retki osoittautui tässä suhteessa yllättävän hyväksi: löysin melkoisesti ajokamppeita todella edulliseen hintaan.

Ensin löysin Richan ajohousut. Kyseessä on kalvotetut perus ajohousut, joten nyt löytyy koko kierros vesitiivistä ajokamaa. Hintaa housuilla oli 20e ja ne olivat melkoisen tarkalleen mun kokoiset.

Toisena löydöksenä löytyikin sitten setti: Coursen kevlarfarkut ja Richan täysin panssaroitu ajoflanelli. Hintaa setillä oli 50 euroa ja kun se kerran oli tasan mun kokoani, oli siitä ihan mahdoton kävellä ohi.

Tuli sitten huomattua vielä kotona, että nuo Richan kamat saa liitettyä toisiinsa vetoketjulla, jolloin selkä ei paljastu pussimaisemmassakaan ajoasennossa. Tää on kyl hyvä.Koitti sitten seuraava päivä ja pitihän niitä kamppeita käydä vähän kokeilemassakin. Urjala -> Halkivaha -> Punkalaidun (Myötätuuli ja sitten käymään mutsilla) -> Humppila -> Urjala. Joo, kyllä nää päällä kelpaa ajella.