Koulun penkille

Tänään se sitten alkaa, autokoulu nimittäin. Moottoripyöräkortin ajaminen alkaa teoriatunneilla tänään Herttoniemen Autokoulu Liekissä. Kyseisen autokoulun valitsin lähinnä sillä perusteella, että se sattuu olemaan kaikista lähimpänä omaa kotiani. Hinnoissa ei näytä ainakaan niiden koulujen välillä, joilla hinnat ovat esillä, olevan Helsingissä kovinkaan paljon vaihtelua A-kortin suhteen, joten se ei ollut vaikuttavana tekijänä autokoulun valintaan. Palvelu on ollut ainakin tähän asti hyvää ja tuttavallista, sainpa jopa lipun mp-messuille käydessäni ilmoittautumassa korttia ajelemaan. Opettajaksikin on näemmä tulossa varsin kokeneen oloinen vanhempi herrasmies, jolla on tuota kokemusta kertynyt Liekin kotisivujen mukaan yli 30 vuotta.

Hitusen verran kyllä jännittää, että miten nuo liikennesäännöt yms. ovat hallussa, joskin tässä taannoin puolison ajaessa II-vaihetta, tuli itsellekin hieman kertausta perusteista tuolla saralla. Silloin myös sain ilokseni huomata, että aika hyvin on toistakymmentä vuotta auton ratissa juurruttaneet perusteet selkäytimeen.

Kirjoittelen lisää tästä autokouluprojektista sitä mukaa kun se etenee, tarkoitus kuitenkin olisi, että kortti olisi kädessä tässä kevään aikana.

Autokoulu Liekin kotisivut