Postipaketti

Toissapäivänä posti kiikutti sitten vihdosta viimein tuon DX:n paketin, joka sisälsi moottoripyörään tulevan varashälyyttimen. Paketin päällä lukee mahtipontisesti "Original Yamaha Accessory", mikä on kyllä niin epätosi ettei mitään rajaa. Laite itsessään näyttää suht samalta, millaisia saa ostettua täältä kotimaastakin esim. Stormilta, erona tietenkin päällä olevat Yamahan logot. Oheisessa kuvassa nyt toinen mukana tulleesta kahdesta kaukosäätimestä, jotka olivat muuten yllättävän jämäkän oloista tekoa kun vertaa saman hintaluokan vastaan tulleisiin laitteisiin.

Featureja tuossa varashälyyttimessä onkin todella kivasti, saa säädettyä herkkyyttä, otettua valot mukaan hälyytykseen, etäflashattua, rakennettua ajonestoa ja jopa käynnistää moottoria kaukosäätimellä. Tuskimpa tosin tulee ainakaan noita käynnistysfeatureja kytkettyä, pääasiahan kuitenkin on tuo hälyyttäminen.

Vielä ei ole kaupunki siivoillut harjoituskenttiä, eikä siis autokoulun ajotunnit ole päässeet alkamaan. Polte ajelemaan olisi kyllä kova, toivottavasti nyt pian pääsisi päristelemään.