Pikavisiitti Lidl'iin

Viime viikolla rakas puolisoni osoitti minulle Lidlin mainoksesta tarjouksia, jotka koskivat moottoripyörätuotteita. Lidlissähän on aina viikoittain vaihtuvat tarjouserätuotteet, joista välillä löytyy ihan kelvollistakin kamaa. Tarjolla tällä kertaa oli jos jonkinmoista sälää levyjarrulukoista aina kypäriin saakka. Kypärää nyt en lähtisi ihan heti Lidlistä ostamaan, mutta muutama tuote herätti kiinnostukseni. Moottoripyörän suojapeite 13,90 e, levyjarrulukko 9,90 e, sadeasu 24,90 e!

Tarjoukset tulivat voimaan eilen, mutta tietenkin unohdin siellä eilen käymisen ja sehän kostautui: yhtään peitettä ei enää ollut tuossa työpaikan viereisessä Lidlissä. Sadeasuja ja levyjarrulukkoja sen sijaan vielä löytyi ja sellaiset lähtivätkin mukaan. Sadeasun mitoitin vähän yläkanttiin ihan siltä varalta, että tarvitsee se joskus kiskaista takin päälle. Sovitin pikaisesti asua sitten oston jälkeen työpaikan vessassa ja juurikin oikean kokoinen tuli ostettua. Puntithan ovat aina minulle n. 20-30 senttiä liian pitkät hieman erikoisen ruumiinrakenteeni vuoksi, mutta muuten asu oli mitä sopivin. Levyjarrulukkokin tuntui olevan yllättävän järeää tekoa ja jämäkän oloinen.

Nyt alkaakin sitten perusvarustus olla kasassa lukuunottamatta tuota pyörän peitettä. Pitänee tilailla suojapeite mahdollisimman pian vaikkapa Amazonista, jotta kaikki on sitten valmiina, kun pääsen pyörän hakemaan kotiin. Eilen saatiin jopa varmuus, että parkkiruutu saadaan uudessa osoitteessa välittömästi, joten ei tarvitse pyörää pysäköidä mihinkään kadun varteenkaan (vaan n. 3 m päähän talon pihaan ":D").