Postipaketti ja uusintavisiitti Lidl'iin

Kotimatkalla käväisin vielä tuossa Herttoniemen Lidlissä ja sieltähän sitten aamulla ostamatta jäänyt pyörän suojapeite löytyikin. Hintaa oli hirvittävät 14 euroa, joten mukaanhan se lähti. Nyt alkaakin jo olla kaikki tarpeet valmiina pyörän saapumista varten.

Kotiin päästyäni minua odottelinkin postin pakettilappu, mallia "yritettiin, mut ei mahtunu tää postiluukusta, tuu hakemaan postista". Useampaakin pakettia odottavana olikin jännittävää mennä postiin ihmettelemään, mikä paketti siellä oikein odottaa. Ensimmäinen yritys postiin tapahtuikin ennen kuntosalille marssimista, tosin yritys jäi yrityksen asteelle postin ollessa tupaten täynnä väkeä. Salilta ja kaupasta palattuani uusintayritys tarjosi hieman tyhjemmän postin ja sainkin paketin noin kymmenen minuutin odottelun jälkeen. Paketissa oli SportyPalin puhelinmount pakattuna valkoiseen pahvilaatikkoon ruskeassa kirjekuoressa. Mukana oli myös nippusiteitä sen kinnittämiseen.

Kotiin päästyäni sovitinkin mounttia puhelimeen. Suoraan sanottuna yllätyin todella suuresti, kuinka jämäkästi mount napsahti puhelimeen kiinni. Meinasi joutua käyttämään ihan tosissaan voimaa, että mountin sai irtoamaan puhelimesta. Hyvin tuntui puhelin pysyvän siinä kiinni, ainakaan käsin ravistelemalla ei puhelin hievahtanutkaan mountista. Eipä kovinkaan hirveästi pelota laittaa puhelinta pyörän tankoon tuollaisella :)