Moottoripyöräkerho

Liityin tänään moottoripyöräkerhoon. Seuraavaksi ostan nahkaliivin ja tulen toistamiseen väärinymmärretyksi joka paikassa (*tähän kohtaan sitten sarkasmikylttiä esiin ennen kuin joku oikeasti riemastuu tästä kirjoituksesta*).

Olen aina pitänyt erilaisia harrastekerhoja ja yhdistystoimintaa hyvänä tapana tukea harrastuksiani. Vuosien varrella olenkin kuulunut useisiin yhdistyksiin ja istun tälläkin hetkellä jopa yhden yhdistyksen hallituksessa. Nyt olikin aika sitten liittyä myös moottoripyöräharrastuksen puitteissa yhteistoimintaan ja laitoin tänään jäsenhakemuksen Yamaha Custom Club Finlandille. Kyseessä on nimensä mukaisesti Yammun kustomejen parissa puuhasteleva harrastemootoripyöräkerho, jonka toiminta on koko maan laajuista.

Aktiivista toimintaa näyttää olevan YCCF:lla vuosittain aika kiitettävä määrä ja toivonkin, että pääsisin osallistumaan omien kiireitteni lomasta joihinkin aktiviteetteihin tässä tulevana kesänä. Kerho järjestää mm. ennakoivan ajon kursseja sekä ensiapukursseja muiden satunnaisluontoisten koulutusten lomassa. Myös erilaisia kokoontumisajoja ja tapaamisia järjestetään vähän joka puolella Suomea. Kerholla on myös hyviä jäsenetuja eri tahoille.

Lisää tietoa Yamaha Custom Club Finlandista löytyy osoitteesta http://yccf.fi

--

Polkupyörän korjaus tuotti tulosta ja puoliso paineli tänään fillarilla töihin. Tämä mahdollistaa kesän aikana aktiivisen työmatkahuristelun viragolla aina kun säät vaan sallivat. Keli olikin tänään mitä parhain ja teki oikein pahaa kurvata työpaikan parkkihalliin. Niin mielellään sitä olisi vain jatkanut matkaa tuntemattomaan määränpäähän.