Tyhjänpäiväinen välipäivitys

Ei, en ole unohtanut teitä ,rakkaat lukijat. Ei vaan ole ollut ihan kovin paljoa kerrottavaa näiden juttujen tiimoilta viime päivinä. Pyörä on kulkenut ja toiminut niin kuin pitää, viime viikolla pääsin jopa joka ikinen päivä tulemaan töihin sillä (kun mitään esim. sosiaalisen elämän muodostamia esteitä ei tullut koko viikkona vastaan). Kelit ovat suosineet ja muutenkin on ollut kivaa. Sehän on tärkeintä.

Viime viikolla alkoi jo tuo kelien suosiminen ottaa tosin vähän päähänkin. Ajelen päivittäin Helsingin läpi töihin ja takaisin ja pakostakin joudun seisomaan liikennevaloissa enemmän tai vähemmän. Goretex takista olen suosiolla luopunut jo heti alussa, ihan järjenvastaista hommaa pitää sellaista muovipussia kesällä päällä. Nyt sitten alkoi viime viikolla jo nahkatakkikin käymään liian lämpöiseksi, joten päätin, että asustukselle on pakko tehdä jotain kesää varten. Niinpä painelin perjantaina Eurobikeriin ollessani muissakin asioissa pyörähtämässä Pitäjänmäessä ja mukaan lähti kuin lähtikin Sweep Geronimo nahkaliivi. Kävin sitten perjantaina hieman illalla testaamassa asusteen riittävää ilmastointi/lämmityskykyä ja hyvinhän se aurinkoisella kelilllä, n. 15 asteen auringonpaisteessa ajoi asiansa. Vaikka viima vähän käsiin ottaakin, pitää liivi miehen keskiruumiin sen verran lämpöisenä, että ei pääse kylmä iskemään pahemmin. Minusta tulikin nyt kertaheitolla liivimies, kansalaiset kavahtakaa!

Vihdosta viimein jalkatappien siirtosarjakin oli päätynyt postiin, sitä nyt odottelen haettavaksi jopa mahdollisesti tänään. Torstaina olisi tarkoitus sitä ruuvailla kiinni, mutta saa nyt nähdä, maltanko sinne asti odotella. Perjantaina olisi tarkoitus taas koittaa lähteä vähän pidemmälle reissulle, tällä kertaa olisi tarkoitus suunnata vanhempieni luo Punkalaitumelle. Matkaa tuonne tulee n. 175 km/suunta, matka-aika on siinä 2,5 tunnin nurkilla suuntaansa. Toivotaan vaan, ettei tuo sääennuste tuosta enää pahene, ennuste kun on muuttunut jo puolipilvisestä mahdolliseen ajoittaiseen sateeseen tässä viikonlopun aikana. Lauantaille toki on sitten luvattu vähän parempaa keliä, kun olen ajelemassa takaisin päin.