Kesän rakentelut ja muita kuulumisia

Ha, pitkän aikaa sai odotella, että vuodatus.net saa rikkoutuneen palvelunsa kuntoon. Tuskaisia hommia nuo palvelinrikot, omakohtaisella kokemuksella voin sanoa, että ei ole kivaa semmoinen ei. Nyt taas kumminkin näyttää vuodatus.net toimivan normaalisti ja pääseepäs sitä purkamaan tässä muutaman viikon aikana kertynyttä ajatustulvaa.

Kesäloma tuo tullessaan kesälomarahat ja ne onkin hyvä saattaa heti hyötykäyttöön. Päätin hieman investoida mopon ulkoiseen muokkaamiseen ja ostoslistalle kertyikin jos jonkinnäköistä juttua: muutama pullo plastidippiä kypärää ja ehkäpä koko pyörää varten, uusi etulyhty ja uudet peilit sekä uusi peilivisiiri avokypärälle. Näistä kaikki onkin jo tässä kuluneiden viikkojen aikana saapunut, oli varsinainen joulufiilis, kun posti toimitteli paketteja tämän tästä lähiviikkoina.

Peilit löysivätkin heti paketin saavuttua paikkansa, komeathan nuo ovat. Näkyvyys on ehkä hieman huonompi kuin alkuperäisten peilien, mutta eiköhän tuokin korjaannu jossain vaiheessa, jos hankin hieman korkeampaa ohjaustankoa.

Tänään on sitten vuorossa tuohon ihmeitä lupaavaan aineeseen, Plasti Dippiin tutustuminen. Ajattelin maalata tuon harmaa-musta-valkoisen avokypäräni tällä kummallisella aineella mattamustaksi. Saa nähdä mitä siitä sitten tulee, päivittelen hieman tarkemmin sitten, kun homma on tehty. Tuota maalaamista helpottaakseni ostin eBaystä pistoolikahvan spraypullolle, samalla tulee sitten testattua sekin. Taloyhtiössämme on todellinen harvinaisuus: Werstas nimeä kantava askarteluhuone. Huonessa on tarjolla puitteet erilaista askartelua varten aina työkaluja myöten. Varasin tuon Werstaan nyt täksi illaksi. Samalla ajattelin illalla katsoa tuon uuden etulyhdyn kiinnittämistä, pitää samalla miettiä vähän, miten jo pidempään hyllyssä odotelleet vilkut saisi sovitettua kiinni pyörään. Mikäli mitään muuta ratkaisua ei löydy, pitää varmaan ottaa porakone käteen ja tehdä uuden etulyhdyn kiinnikkeisiin reiät vilkkuja varten.

Ensi viikolle on suunnitteella sitten ensimmäinen reissu puolisoni kanssa pyörällä vähän kauemmaksi. Neiti ei ole vielä kerinnyt kyydissä istumaan ollenkaan, joten suunnitelmissa olisinkin huomenissa harjoitusreissu Paippisiin Moottorikahvilaan. Samalla pääsee fiilistelemään vähän eeppisiä autoja, paikalla kun on huomenissa Aston Martin miitti!

Hyvä ystäväni liittyi myös pärinäpoikien kerhoon juurikin 270cc mönkijällään. Onnea vaan Ossille hyvästä hankinnasta. Toivotaan, että aikaa yhteisille ajeluille löytyy.