Pykälää reteempiä ajoasuja

Elokuvathan ovat innoittaneet ihmisiä milloin mihinkin ja tällä kertaa sellainen innottaminen on tuottanut jotain uskomattoman hienoa. Amerikkalinen UD Replicas valmistaa moottoripyöräilyasusteita perustuen ikonimaisiin elokuvapuvustuksiin. Pukuja löytyy niin Tron Legacy elokuvasta tutuista hahmoista, Batmanista kuin myös Kapteeni Amerikasta. Kaikki asut ovat käsin tehtyjä ja varustettuja asianmukaisilla suojilla. Hintalaput tosin pyörivät siinä tuhannen dollarin paikkeilla, eikä eurooppaan saatavuudesta ole toki tietoakaan (tosin UD Replicas oli lupaillut Facebookissa eräässä kommentissa euroopan edustusta vuoden loppuun mennessä).

Oheisessa kuvassa esiintyvä Sam Flynn Tron Legacy puku sopisi loistavasti Shark Evoline III LUMI kypärän kanssa äärimmäisen tyylikkään kokoonpanon aikaansaamiseksi. Sitten tosin alla pitäisi olla ihan oikea Lightcycle, mutta rahallahan niitäkin saa (joskin 55k dollaria alkaa olla jo aika suolainen hinta).

Tosiasiassa, vahvasti itse kyllä suurena Batman fanina harkitsisin kyllä tuota Batman Begins Street Leather Jacket -takkia, jos hinta ei olisi 400:aa dollaria. Vaikka eurooppaankin edustus saatasiin, totuttuun tapaan hinta yleensä sitten konvertoituisi varmasti 400:sksi euroksi ja se on ehkä aavistuksen verran liikaa.