Lisää syysöitä

Eilen taas päädyin tien päälle, tarkoitus oli käydä mönkijällä liikkuvan ystäväni kanssa kahvittelemassa. Kohtaamispaikaksi otettiin Nihtisillan ABC espoossa. Sääennuste oli lupaillut vähän sateen mahdollisuutta, joten varustauduin sen mukaisesti ja laitoinkin farkkujen sijasta ihan ajohousut jalkaan.

Ja niinhän siinä aina käy, eihän tuo reissu jäänyt pelkäksi kahvitteluksi. Päädyimme kurvailemaan pitkin hiljaisen Espoon katuja ja teitä ja pisimmillään päädyimme Suvisaaristoon niin pitkälle, kuin yleistä tietä riittää. Useamman tunnin kiertelyn ja kaartelun jälkeen taivaalla alkoi vilkkua ja lähestyvän ukkosen alta olikin sitten parasta suunnata kohti kotia. Kotiin päästyäni mittariin oli kertynyt kilometrejä satakunta.

Oikeastaan tämä koko tarina oli vain alustusta ja tekosyytä sille, että voin postata kuvan Spyderistä, joka pysäköi meidän viereemme Nihtisillan ABC:llä. Harvemmin tulee näitä erikoisuuksia edes vastaan missään. Pääsipähän samalla näkemään myös tuon tavaratilaan tuossa edessä, johon omistajan mukaan mahtuu jopa parikin kypärää.