Kauden päätös on käsillä

Alkaa nyt olla minulta ajot ajettu tältä kaudelta. Lupasivat räntää tänne eteläänkin jo täksi päiväksi ja kotinurkilta alkaa taas parkkipaikallakin olemaan säännöllinen viikottainen siirtokehoitus. Niinpä katsoin aiheelliseksi siirtää tänään pyörän talvehtimaan työpaikan parkkihalliin, mistä meiltä löytyy parikin ruutua, mitä ei hieman erikoisen tolppien järjestelyn takia voi autoille käyttää (ruudun molemmissa reunoissa on tolpat, jotka estävät tehokkaasti ruutuun autolla pääsemisen). Pitänee vielä käydä tässä syksyllä pesemässä Virago talvikuntoon ja sitten ei muuta kuin ensi kevättä odottelemaan. Ja saahan tuon pyörän tuosta liikkeelle nopeasti, jos jonain viikonloppuna aurinko paistaakin liian kirkkaasti sisällä istumiseen.

Kilometrejä ensimmäisenä kesänä moottoripyörän kanssa kertyi nelisen tuhatta. Pääosinhan tuo on ollut työmatkasahaamista ja ruuhkassa seisomista, mutta mahtuuhan joukkoon myös pari vähän pidempää reissua sekä paljon ihan pelkkää huviajeluakin pääkaupunkiseudulla ja sen lähistössä. Parhaiten varmasti mieleen itselleni kesästä jäi reissu Evolle, mutta myös paljon muita loistavia muistoja jäi tältä kesältä.

Pyörä kesti yllättävän kivasti koko kesän. Mitään teknistä vikaa ei sen kummemmin tullut vastaan, ainoastaan pyörän kaatamisesta johtunut etutelarin vuoto vaati ammattilasen apua. Muuten laittaminen olikin pääasiassa kevyttä rakentelua, jota pitäisi jatkaa myös tässä talvikauden aikana. Suunnitelmia talveksi onkin kertynyt jo kaikenlaisia ja keväällä sitten nähdäänkin, mitkä kaikki niistä sain toteutettua.

Sellaista nyt tällä kertaa, en minä vaikene vaikka pyörä pääseekin talviteloille. Seuratkaahan rakkaat lukijat aktiivisesti jatkossakin blogia. Siitä alkaen, kun aloin keväällä blogia kirjoittamaan, on sivustollani käynyt yhteensä 327 uniikkia vierailijaa (tämä luku toki perustuu uniikkeihin ip osoitteisiin ja siksi valehtelee varmasti hieman yläkanttiin). Sivuja luettiin yhteensä 1558 kertaa ja suosituin yksittäinen kirjoitus oli Iconin liiviä käsittelevä kirjoitus. Paljon osumia on tullut niin YCCF:n ja moottoripyörä.orgin sivustojen kautta, mutta suurin osa kävijöistä löytää blogiin Facebookin ja Googlen kautta. 

P.S. tänä aamuna meinasi silmät jäätyä päähän, hieman liian hyvin ilmastoidut nuo Bobsterin ajolasit 3 asteiselle kelille. Olisi pitänyt vaan laittaa se umpimuna päähän, niin kuin kotona hieman mietin.

P.P.S. Mikäli tulee mieleen hyviä juttuvinkkejä tai aiheita kirjoiteltavaksi ensi kaudella (tai miksei tässä talvellakin), niin minulle saa niitä ehdotella. Parhautta vielä on toki, jos kesäkaudella se tietää pieniä ajoreissuja siinä ohessa.