Kypärän nirhaus

Tänään sitten tuli rikottua kypärän plastidip-pinta punttisalin kaapin oveen. Hieman huolimattomasti kypärää kaappiin laittaessani nirhasin ikävän näköisen reiän pintaan. Pitänee vielä tässä syksyn aikana paikkamaalailla kypärää, pari kiveniskua myöskin ovat vaurioittaneet hyvää mattapintaa.

Paremmin tuo plastidip on kuitenkin kestänyt kuin mitä uskalsin toivoa. Hitusen ehkä vieläkin tekisi mieli maalata koko pyörä sillä, mutta nyt suunnitelmat ovat vähän enemmän olleet viimeaikoina teippaamisen puolella. Vieläkään koeapalaa DX:n halpisteipistä ei ole posti kantanut ja sehän sen sitten lopulta kertoo, että kannattaako se suunnitelma haudata heti lähtöönsä.

Hitusen verran kyllä himottaisi ostaa uusi kypärä ensi kesäksi. Pitäisi kuitenkin myydä ensin vanhoja pottia pois, kaapissa kun on nyt jo 3 kypärää. Ehkäpä Osbe voisi lähteä kohtuulliseen 100 e hintaan myyntiin, jos joku sitä haluaa, niin mailia vaan minulle. Kyseinen kypärä on väriltään orassi ja koko on L. Mukaan vielä kasvomaski.

Uudeksi kypäräksi olen suunnitellut joko Projectin Cafe Racer sarjan kypärää joko mustana tai flake kultaisena (punaisella tähdellä) tai saman valmistajan yksivisiiristä Gordonia mustalla flakella. Tuo kultainen potta on aivan sairaan hienon näköinen, mutta musta olisi toki vähän monikäyttöisempi ja sopisi paremmin kaiken vaatetuksen kanssa. No, saa nähdä mihin pottaan sitä päätyy.

Projectin sivut muuten vihdosta viimein toimivat taas, koko mallisto on nähtävissä osoitteessa http://www.projectforsafety.it .