Postipaketti


Tarkastaessani eilen illalla EMC:ltä saamani seurantakoodin avulla paketin sijaintia, havaitsinkin postin toimittaneen ohjaustangon jo lähipostiini. Eikä sitä tietenkään voi (IKINÄ) odottaa seuraavaan päivään, kun ajelisi muutenkin postin ohi, vaan paketti oli pakko hakea heti.

Postissa oli poikkeuksellisen lyhyt jono ja pääsinkin asioimaan tiskille suoraan. Hieman meinasi olla naurussa pidättelemistä, kun postin virkailija kiikutti takatilasta varsin kookkaan paketin (ks. kuva). Paketti kun oli naurettavan iso sen sisällön kokoon tai painoon nähden. Helposti kahdella sormella kannettavan paketin kiikutettuani sitten autoon palasin takaisin kotiin ja heti välittömästi oli paketti myös aukaistava.

Ja siellähän se oli: Lucas 10" matala apehanger-ohjaustanko. Varsin komean näköisenä. Otimpas kuvan tangosta vielä paketissa poistettunakin, pistin hieman kokosuhdetta tuomaan Tabasco-pullon viereen.

Nyt alkaakin sitten se mielenkiintoisin vaihe eli tangon vaihtaminen ja mahdollisten vaijeri- ja letkuongelmien selvittäminen. Minulla on tosin pari ässää vielä takataskussa, mutta toivottavasti niitä ei jouduta käyttämään vaan pärjätään nykyisellä kalustolla.


--

Stormin tilauksesta ei ole päivitystä vielä tullut, kaikkea kuitenkin oli heillä omalla varastollaan joten varmaankin ensi viikolla voisi jo rattaista ja öljynsuodattimesta kuuluakkin. Huomenna olisi tarkoitus hakea muut tavarat Biltemasta ja sitten mahdollisesti ensi viikolla suorittaa varsinainen talvihuolto jonain iltana.