Yllättävä postipaketti

Kun odottelee useampaa postipakettia, pääsee välillä tuntemattomalla tunnisteella saapuva paketti yllättämään. Ja niin pääsikin käymään tänään, kun yllättäen saapunut pakettilappu ja siinä oleva paketin seurantakoodi pääsikin vähän hämäämään.

Oletin koodin muodosta, että kyseessä olisi jokin aika sitten DX.comista tilaamani neopreenimaskit, mutta yllätys olikin suuri, kun postissa käteen lyötiinkin kuvan mukainen paketti. Oh hell yes! Paketti olikin Briteistä ja sisälsi uudet riserit. Juurikin aamulla ehdinkin miettimään, että mahtavatko palikat keritä pääsiäiseksi, jos menisi silloin rukailemaan mopoa talliin.

No sitten vaan kovaa vauhtia kotiin ja paketti auki. Runsaaseen pehmopaperiin ja teippiin pakattujen riserien lisäksi paketista löytyi saatekirje, jossa kehotettiin ottamaan yhteyttä ko. firmaan, jos kiinnostaa custommade-palikat pyöriin. Pitääkin pitää mielessä, jos tarvitsee jossain vaiheessa tulee mieleen jotain, mitä ei kaupasta saa sellaisenaan ostettua.

Mutta itse asiaan eli niihin risereihin. Taisteltuani itseni läpi teipistä ja paperista muodostuneen suojavallin, alta paljastui varsin mukava yllätys: riserit olivat jopa huomattavasti verkkokaupan mallikuvia paremman näköiset. Näin kohtuullisella hinnalla en uskaltanut odottaa ihan näin laadukasta jälkeä, mutta en kyllä pysty oikein kuvittelemaan, miten nämä voisivat olla enää paremmat. Kooltaankin näyttävät olevan juuri sopivat suunnitelmiini. Eipä voi siis muuta kuin suositella tuota mestaa.