Melkein kuin jouluna

Kukapa ei rakastaisi saada paketteja. Varsinkin, kun sisältö on jotain, mitä on odottanut jo tovin verran. Tänään kotiin tullessani pöydällä odotteli kaksin kappalein ruskeisiin kirjekuoriin pakattua pakettia. Tutun näköiset paketit olivat saapuneet Kiinasta. Enpä malttanut edes takkia ottaa pois päältä ja paketit olivatkin pian auki.

Paketeissa olivat jokin aika sitten tilaamani moottoripyöräilytarvikkeet: 2 kpl neopreenimaskia, 4 kpl punaisia venttiilihattuja sekä vedenpitävä, tankokiinnitteinen puhelinteline Samsung Galaxy S3:lle.

Neopreenimaskit olivat täsmälleen samaa kokoa ja mallia kuin aiemmin tilaamanikin. Tämä onkin varsin hyvä asia, kun kerran olen todennut nuo aiemmin tilaamani mallit varsin käyttökelpoisiksi. Istuvuus maskeissa päähäni on erittäin hyvä ja maski tuntuu ajavan asiansa juuri niin kuin on tarkoitettukin. Nämä kaksi maskia olivat DealExtremen loput vaihtoehdot saumaamattomissa kokonaaman peittävissä maskeissa, toinen on varustettu pääkallon naaman ja revolvereija sisältävällä kuvalla, toinen taas terävähampaisella hirviönaamalla. Varsinkin jälkimmäinen sai pienimuotoista hihitystä aikaan, kun sovittelin maskia päähäni.

Venttiilihattuihin en tutustunut sen kummemmin kuin katsoakseni, että ne ovat noin suunnilleen oikean kokoiset. Ja ovathan ne. Puhelintelinettä sovitin taas puhelimeni kanssa ja yllätyksekseni sehän istui kuin nakutettu. Mukavina lisäominaisuuksina kotelossa on tuplavetoketju, joka mahdollistaa latauspiuhan jättämisen vetokejun välistä kulkemaan sekä pieni lenkki taustalla, jota voi käyttää halutessaan varmistuksen kiinnittämiseen. Kotelo näyttää olevan myös irroitettavissa tankokiinnityksestä todella vaivattomasti. Pitää varmaan huomenissa koittaa sovittaa tuota puhelintelinettä tankoon. Oli muuten mukava huomata, että näyttöä pystyy käyttämään tuon suojakotelon muovin läpi. Hanskat kädessä tämä ei tietenkään onnistu, mutta eipä sitä nyt ajaessa kuulukkaan tökkiä.