Sissybar suunnitelmia

Sissybar. Selkänoja takanaistujalle. Sepä se.

Olen oikeastaan pyörän hankinnasta alkaen harkinnut sissybaria pyörään. Into on kuitenkin vähän laantunut, kun suunnitelmat muuttuivat välillä yksipaikkaistamisen suuntaan. Jokin kuitenkin herätti kipinän uudelleen viimeaikoina ja idea jalostuikin uudelle asteelle. Jos kerran meinaat tehdä muutoksia, niin paree lyödä ne sitten kunnolla ylitse: ajatus korkeasta, 80-luvun rakentelutyylin mukaisesta sissybarista on nyt kypsynyt pari viikkoa päässäni.

Nykyäänhän sissybar on lähinnä matala selkänoja takanaistujalle, mutta aiemmin se oli useasti myös eräänlainen tavarateline ja myöskin koriste. Tuollainen pyörän korkeimmaksi kohdaksi nouseva sissybar on tosin tänä päivänä harvinainen niin liikenteessä kuin myös kaupoissa. Mikäpä siis avuksi? Stormilta saisi kyllä kiinnitysraudat, mutta itse sissyn hankkiminen menee helposti kyllä teettämiseksi. Tuskimpa tuolle tietysti liikaa hintaa kertyy, loppuviimenhän haluaisin vain taivutetun putken, jossa on ruuvinpaikat oikealla kohdalla.

Nyt kuitenkin vastaan tuli eBaytä läräillessäni myös tämä. Valmiiksi korkea sissybar selkänojalla. Tästä löytyi myös tarakallinen versio, mutta en sitten tiedä, haluaisinko pyörään tarakkaa. Hintaeroa olisi noin parisen kymppiä ja saisihan sen tarakan siitä irtikin tarvittaessa. Hmm...

No, viimeistään sitten kesälomarahojen myötä taas pitää suunnitella tarvehankintoja pyörään. Sivukilpiteline on jo hankintalistalla ja varmaankin toiseksi voisi koittaa saada nyt tämän sissybarin.

Tietysti, jos tämän haluaisi lyödä ihan överiksi, niin ainahan voisi teetättää kettingistä hitsatun sissybarin.