Kamat pakattu, huomenna matkaan


Reissu ja VSOC-ralli lähestyy päivä päivältä, enää yksi yö ja sitten pääsee matkaan. Pakkailin eilen hieman tavaroita tuota reissua varten ja tulipahan tajuttua lähes välittömästi, että jos en olisi ostanut korkeaa sissybaria, olisi tuon tavarakasan köyttäminen pyörään voinut olla lähinnä mahdotonta muistuttava operaatio.

Vaikka oikestaan mitään ylimääräistä ei tullut otettua mukaan (no okei, paketissa on mm. yksi kirja) niin silti pakaasi painaa yli 15 kiloa. Mietin tässä toki, että olisi sittenkin varmaan ollut järkevämpää pakata kamat rinkkaan, mutta meneehän ne näinkin tässä repussakin. Ainakin on mihin kiinnittää noita rullamaisia paketteja (teltta, makuupussi, makuualusta, nahkarotsi) roikkumaan.

Huomenna siis matkaan. Lähden huomenna töistä suoraan ajamaan kohti Punkalaidunta, joskin hieman vältellen ihan noita isoimpia teitä. Tarkoitus olis kiertää Tammelan ja Urjalan kautta vähän pienempiä teitä ajellen. Matka-aikaa Google Maps antaa tälle noin 200 km matkalle noin kolmisen tuntia, joten taukoineen varmaankin päästään lähelle 4-5 tuntia. Päämääränä on Punkalaidun, missä vanhempani asuvat nykyään. Toivottavasti siellä sitten odottaakin sauna lämpimänä, kun perille pääsen. Keliksi on luvattu varsin aurinkoista säätä ja lämmintäkin on luvattu yli 25 astetta, joten mukavassa paisteessa saa kaikessa rauhassa päristellä pikkuhiljaa kohti Poria ja VSOC-rallia.