Sivukilpiteline tilaukseen

Jo ennen kun ostin moottoripyörän, oli hyvin selvää, että rekisterikilven tulisi olla sivulla. Erilaisia vaihtoehtoja onkin tullut tässä tutkittua jos jonkinmoisia, mutta jokin aika sitten löysin pienen saksalaisen verkkokaupan, joka myy ihan pyörälleni tehtyä kilpitelinettä.

Seuraava askelhan sitten sivukilven asentamisen jälkeen on takalokarin lyhentäminen ja uuden takavalon asennus. Vähän vielä mietityttää, siirränkö myös takavalon tuonne kilpitelineeseen vai hankinko jonkun bullet-tyyppisen valon takalokariin. Lykätäkseni tätä päätöstä osittain siitä syystä, että sellasta "WOW"-fiilistä tarjoilevaa takavaloa ei oikein ole löytynyt, päätinkin nyt vielä lykätä takavalon ostamista ja ostinkin sitten kilpitelineen mukana pienen led-rekisterivalon. Muutamia kelvollisia vaihtoehtoja kyllä takavaloksi on tullut vastaan, mutta täydellinen on edelleen haussa.

Askel taas lähempänä pyörän lopullista muotoa. Tällä hetkellä nyt suunnitelmissa on vielä siis ainakin: takalokarin lyhentäminen, takavalon vaihtaminen, takaiskarien vaihtaminen lyhyempiin ja jäykempiin, pyörän maalauttaminen mattamustaksi, uuden jarruletkun hankinta, kahvojen vaihto, satulan madaltaminen (tarkoittaen käytännössä varmaan uuden satulan hankintaa) ja mahdollisesti vielä uuden putkiston teettäminen. Tekemistä siis riittää vielä pitkäksi aikaa.