Bolttia katsomassa


 Ja pitihän sitä Bolttia käydä hämmästelemässä ihan livenäkin, kun sellaista oli tuotu nyt näytille liikkeisiin. Liikkeeksi valittiin Frank Nyman Oy Espoossa, josta myös oman pyöräni parisen vuotta sitten ostin. Valintaan vaikutti tietysti osittani myös mukaan lähtenyt ystäväni, joka itse asuu Espoossa.

Matkaan piti tietysti lähteä pyörällä, kun kelikin oli mitä parhain. Pikainen puikkelehtiminen Espooseen ystäväni luo ja sitten suuntasimmekin kohti liikettä. Nappasipa kaverini hyvän kuvasarjan seisoskellessamme punaisissa valoissa Nihtisillassa:


Mutta itse asiaan, eli siihen XV950:een. Demopyörä oli Frank Nymanilla valkoinen, joskin eihän noissa pyörissä väri vaihdu kuin tankin osalta. Hyvän näköinen se on valkoisenakin, mutta musta on enemmän se "minun juttu".

Pyörähän  näyttää luonnossa vielä paremmalta kuin kuvissa. Joillekin saattaa tulla hieman yllätyksenä, miten pienikokoinen pyörä se oikeasti on ja ehkä se vähän yllätti minutkin: päälle istuessa huomasin, että jalat ylttävät varsin asiallisesti maahan molemmin puolin.

Ajoasento vaikuttaa kovin sportstermaiselta. Se nyt ei ole mikään yllätys. Sen korjaamiseksi toki ei tarvitse paljon tehdä: siirtosarja ja korkeampi tanko varmasti korjaisivat asian. Ainut asia oikeastaan, mikä pyörässä ei oikein tuntunut olevan omaan käteen sopivaa, oli nuo paksut kahvat. Mutta niiden vaihtaminen nyt ei olisi kovinkaan kummoinen juttu, varsinkin jos muutenkin tunkkaisi tankoa.

Kyllähän se ihan sairaan hieno on ja kovasti kuumottelee kyllä moinen.