Supirine Exodus, takamoottorinen ihmevekotinAmerikkalainen Suprine Machinery on tuomassa markkinoille hieman erilaisempaa moottoripyörää. Prototyypin asteelta jo ihan tilattavaksi edennyt Exodus on takamoottorinen moottoripyörä, joka lupailee suorituskykyä vähän toisenlaisella ajatusmaailmalla.

BMW:n 1,2l boxer mottori tarjoaa perusmallissa 126 hummaa ja 120 Nm vääntöä. Puhtia siis tuntuisi olevan aika lailla ja hyvin aerodynaamisen muotoinen rakenne tarjoaa myös matalan ilmanvastuksen. Ja jos se ei riitä, niin tulossa on myös paranneltu G-malli, jossa koneessa on lisäksi turbo ja jarruja on tehostettu huomattavissa määrin.

Pyörässähän on periaatteessa ihan ohjaamo penkkeineen kaikkineen (joskaan penkki ei ainakaan näissä protomallin kuvissa näytä siltä, että siinä kiinnostaisi istuskella yli 10:ntä minuuttia kauempaa), mutta ratin sijasta ohjaaminen on toteutettu ohjaustangolla.

Ihan halpa kaupunkimopohan tämä ei ole, hintalappu on vielä tällä hetkellä arvio, mutta perusmallille arvion mukaan kertyy hintaa noin 55 tuhatta dollaria ja G-versiolle yli satatonnia. Saapas nähdä, tuleeko näitä ikinä nähtyä missään luonnossa.

Pyörään voi tutustua tarkemmin ja, jos lompakossa on ihan liikaa rahaa, omansa voi tilata Suprine Machineryn webbisivuilta.