MP14 alkaa tänään!Tänään se taas alkaa, siis Helsingin MP14 moottoripyöränäyttely. Ja viime vuoden lailla olen pestautunut itse myös hommiin Yamaha Custom Club Finlandin osastolle töihin. Homma alkoikin osaltani jo oikeastaan eilen parin tunnin sessiolla, kun olin mukana osastomme rakennustiimissä. Osasto saatiinkin hyvään malliin nopeasti ja ehdimpähän vielä illalla katsomaan Töölönlahdelle ilotulitustakin.

Osastolle saapuessani eilen olikin vastassa vähän kaksiteräinen yllätys. Osastolle kun oli Konekesko toimittanu näytille yhden kappaleen Boltin hyvin varusteltuna. Pakkohan sitä oli vähän koeistuakkin, ja hyvältähän se tuntuu edelleen. Vielä jonain päivänä...

Tänään sitten taas vuorossa onkin perinteisempää osastopäivystyshommaa, minut voi löytää kerhomme osastolta klo 16-18 välisenä aikana. Osastolla on tarjolla paljon kerhokamaa ja ompahan mukana myös Samsungin television arvontakin.

Lauantaiksi olen lupautunut avustamaan Hanxin osastolle yleisessä valvonnassa ja sunnuntaina olenkin sitten taas omalla osastollamme päivystämässä messujen viimeiset kolme tuntia. Tulkaahan siis morjestamaan, jos messuilla pyöritte. Osastomme löytyy paikalta 6 f 65.

Kerhollamme on myös vuotuinen messuillanvietto lauantaina, johon otan osaa viimevuotiseen malliin. Luvassa siis ohjelmantäyteinen viikonloppu.