Osat maalaamoon ja teippaukset tilaukseen

Tämä viikko on mennyt suunnilleen kokonaan sairaslomalla, flunssa kun iski maanantaina. Tein itsestäni kuitenkin hyödyllisen pyörän osalta myös näin flunssaisena ja kävin sitten maanantaina heittämässä osat maalarille Järvenpäähän. Maalarina siis toimii Tmi Tuomo Nikama ja tekniikkana maalaukseen käytetään pulverimaalausta. Ja väriksihän tulee siis mattamusta. 2-3 viikkoa sanoi maalari hommassa menevät, mutta eihän tässä ole kiire mihinkään.

Nyt sitten lähtivät myös ne teippaukset tilaukseen, pyörän teippaukset tulevat (toivottavasti, katsotaan nyt miten tuo onnistuu) noudattelemaan jo aiemmin mainitsemaani Warhawk-sotalentokoneista tuttua hainhampaat-teemaa. Löysin eBaystä kohtuulisella n. 15e yhteishinnalla 12x6 tuumaa kokoiset tarrat, ne vaikuttaisivat olevan suunnilleen oikeaa kokoa tarkoitukseeni.

Koska sairaslomalla on tylsää ja keittiöremontin (ja erinäisten kämpässä ravaavien asentajien) takia ei oikein aikaa voi viettää olohuoneessa, työhuoneessa syntyy kaikennäköistä. Niin myös tämä kuvankäsittely siitä, miltä pyörä (toivottavasti) tulee näyttämään. Mikäli lopputulos muistuttaa edes etäisesti tätä, tulee pyörä olemaan varsinainen katseenkääntäjä.