Tankki ja lokari maalattu, tänään hakemaan!

Eilen olikin tuo maalari-Tuomo soitellut salilla ollessani ja pistänyt viestiäkin (tokihan tekstarit sitten menevät tuonne tablettiini ja eilisten kiireiden takia en töitten jälkeen kerinnyt edes vilkaisemaan sitä), mopon osat ovat nyt valmiina. Eli tämähän siitten tarkoittaa töitten jälkeen kiireistä reissua kohti Järvenpäätä. Illalla sitten voisi kait ihmetellä hieman noita teippauksia ja niiden kiinnittämistä, jos sitten vaikka viikonloppuna tai ensi viikolla pääsisi osia paikoilleenkin sovittamaan.

Pitäisi vielä uusi öljynsuodatin ostaa, jos samalla kasaillessa sitten vaihtaisi myös öljyt koneeseen ja pesisi pyörän kevätkuntoon. Sittenhän sitä voikin jo kohtapuoliin harkita siitää kotipihaan, johan täällä etelä-Suomessa alkaa olla ajokelit kohdallaan. Oljynsuodattimia näyttääkin olevan Stormilla hyllyssä, joten ei muuta kuin sellainen tänään sitten hakemaan samalla reissulla.

Vähän kyllä jännittää, miten osaaminen riittää tuon teippauksen kiinnittämiseen. Olen tässä katsellut erilaisia ohjevideoita netistä, miten tuo pitäisi tehdä ja onhan tuota hieman tullut harjoiteltuakin mopon poskipalojen yliteippaamisen kanssa. No, toivotaan parasta, että teippaukset asettuvat helposti paikoilleen.