Kykimen työsylinteri

 

Kuten varmaan muistattekin, edellisellä reissulla oli hieman haasteita kytkimen kanssa. Työsylinteri vuosi pahasti ja kytkin oli valuttanut netsteet pihalle. Siispä homma olisi korjattava. Tilasin Autodocista uuden työsylinterin, hintaa varaosalla oli sellaiset 16 euroa ja sen saavuttua suuntasin taas Valkeakoskelle.
Paavo hoiti tuon vanhan sylinterin vaihtamisen uuteen ja nyt kytkimessä tuntuukin nesteet pysyvän sisällä. Samalla myös vaihdettiin palaneet takavalojen polttimot, öljyt koneeseen ja suodattimet. Tutkiskelin samalla hieman ilmanoton rakennetta: ajatuksena olisi vaihtaa jossain vaihessa vapaavirtaussuodatin ja sen sovittaminen vaatii hieman miettimistä. Tai no, nyt miettiminen ja tutkiminenkin on hoidettu ja oikeastaan mikä tahansa saman ikäiselle Preludelle tai Accordille tehty ram air-ratkaisu menee sinne suorilta. Tämä helpottaa suunnitelmia reippaasti.

Havaittiin myös uusi vika: ventiilikopan tiiviste vuotaa hieman. Siispä tiivistettä tilaukseen ja se menee nyt vaihtoon, kun varaosa saadaan taas hankittua. Vuoto ei ole kuitenkaan paha, joten taas pärjää tällä kunnes varaosa on saatu.

Illalla pelattiin korttia. Löysin korttia pelatessa Paavolta kasan tarroja, joista omin välittömästi pari, kun tarrojen joukosta löytyi JDM-aiheisia juttuja.Lopukis yöllä käytiin vähän koeajamassa autoa moottoritiellä. Kovaa. Tarpeettoman kovaa. Lisäksi ihasteltiin auton takavaloja, joista sitten tehailinkin instagramiin kuvaa. Tässä nyt sama kuva kuitenkin vielä uudestaan: