Vielä toinenkin paketti


Posti helli täällä oikein kunnolla eilen ja toinenkin paketti saapui noudettavaksi. Tieto paketin saapumisesta tuli pelkästään sähköpostilla ja lähetyskoodi oli kotimainen. Mitäs ihmettä, en ollu tietääkseni tilannut mitään Suomesta? Seurantakoodin tutkiminen postin appilla kertoi kuitenkin lähettäjänä olevan AWB Sports, Belgia, eli paketti oli jälkitoimitus edellisestä, puskurit sisältäneestä paketista puuttuneille tavaroille. En malttanut kunnolla odotella työpäivän päättymistä ja olinkin välittömästi päivän päätteeksi lähikaupalla pakettia noutamassa.


Varsin värikäs ja ysärihenkinen paketti annettiinkin minulle käteen ja palasin kotiin autotallille avaamaan paketin toimituksen täydellisyyden varmistamista varten. Avattuani paketin kävi melkoisen ilmeiseksi, että kaikki tavarat olivat siellä. Paketissahan oli siis ram cold air intake kitti, eli 'Luden vakio ilmanputsarin ja ilmalinjan korvaava ilmanottojärjestelmä. Eli käytännössä peltiputki ja vapaavirtaussuodatin niiden kiinnittämiseen bolt on-meiningillä tarkoitettujen kiinnikkeiden kera.


Näin lähinnä moottoripyörän romuihin tottuneena hämmennys oli kyllä suuri, kun ihastelin tuota ilmanputsaria. Se on iso. Todella ISO. Joten toinen tämän paketin pääasiallisista tarkoituksista täyttyy varsin hyvin tällä; tarkoituksena kun tämän kitin asentamisen kanssa ei niinkään ole tuoda lisää tehoa vaan lähinnä näyttää hyvältä ja kuulostaa pahalta.

Hirvittävä hinku olisi päästä ruuvaamaan tämä kiinni jo, mutta muut kiireet lykkäävät sitä ainakin vielä viikon. Nyt täytyy vaan tyytyä ihastelemaan näitä kuvia.