Kevät! Vihdoin!

 


No tulihan se kevät sieltä vihdosta viimein. Ja kevät toi tullessaan kesärengaskauden. Siispä uusille vanteille netistä tilaamani halpisnakit alle. Helppo homma. Tai sit ei...

No eihän se vaikeaa ole, kun käy vaihtamassa renkaat alle liikkeessä. No ei niin, mut niiden uusien renkaiden ja vanteiden saaminen sinne liikkeeseen on hieman haastavaa tämän kokoisella autolla. Epäilin jo, että joutuu tekemään kaksi rundia, mut 'Lude osoitti taas kerran olevansa tilava perheauto. Renkaiden lisäksi mahduin vielä itsekkin autoon. Juuri ja juuri.


Rengashommat hoiti taas Roihupellon Rengas, niin kuin aina ennenkin jokaisen vehkeeni kanssa. Olen tykästynyt tuohon paikkaan ja saanut siellä aina hyvää palvelua. Uusien renkaiden pujottamisesta vanteille ja laittamisesta alle veloittivat tällä kertaa 60 euroa, mikä oli ihan käypä hinta. Saipahan siinä odotellessa vielä kahviakin.Homma hoitui ihan kohtuullisen nopeasti varatun ajan takia, vaikka ruuhkaa oli. Pienen koajon perusteella 2cm leveämmät 1,5cm matalamman profiilin ja tuuman suuremmalla vanteella olevat pallot tuntuivat pitävän auton kuin liimattuna tiessä kiinni. Aika sitten näyttää, miten hyvin Rotalla halpispallot kestävät käyttöä. Mut en valita, vaikkeivät kestäisikään kummoisesti, parin sadan hintaan ei voi odottaa liikoja.

--

Ai niin, ohan autoon tullut taas vähän jotain uutta sisustaankin. Tilasin Kiinasta nahkaiset niskatyynyt ja nyt onkin hyvä ajella vähän enemmänkin makuuasennosta.