Lokarihommia ja huoltoa


 Pyörästä puuttuu edelleen ne lokarit eikä pienessäkään sateessa ole sitten niin yhtään siedettävä ajaa. Perjantaina pääsi taas sade yllättämään ja vaikka matkaa ei ollut kuin parisen kilometriä, tuntuu se melkoisen vastenmieliseltä ajaa sateessa. Siispä asioidessani autoon liittyvien juttujen parissa Valkeakoskella, vääntelin samalla reissulla tuon lokarin kiinnikkeet suoraksi ruuvipenkissä. Pitäis kyllä hankkia itsellekin ruuvipenkki, tää kun oli taas vaan ihan parin minuutin homma, mutta sen kotona tekeminen muuttui käytännössä mahdottomaksi.

Samana päivänä olikin sitten illalla muuta menoa, joten lokarin asentelu meni sunnuntaille. Melkoisen tarkoille se meni ja toisella puoella rengasta on ehkä 2 milliä tilaa. Vajaan 80km lenkin perusteella se kuitenikin riittää eikä rengas ota kiinni lokariin. Hyvä tuli.



Lokarin kiinnittelyn yhteydessä päätin myös tehdä perushuollon pyörälle. Tässä tapauksessa se tarkoittaa lähinnä öljyjen ja suodattimen vahtamista. Tässä pyörässähän on kardaani, joten sitä joka vuotista ketjujumppaa ei tarvitse tehdä. Hieman onnistuin putsaria poistani tiputtamaan öljyä pakoputkiston päälle ja sehän imeytyi sitten lasikuitunauhaan savuttaen sitten melkoisesti koeajon jälkeen. No, ei oo onneks mitään kauheen vakavaa.